Disclaimer website Aannemersbedrijf Eikenaar

Informatie Aannemersbedrijf Eikenaar

Aannemersbedrijf Eikenaar geeft met deze website informatie over het bedrijf. Er wordt gelet op het weergeven van actuele en correcte informatie. Ziet u iets op deze site, dat onjuist is? Laat het dan weten via info@aannemersbedrijf eikenaar.nl. De website wordt dan zo snel mogelijk aangepast.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopiƫren van deze site of gedeelten ervan is alleen toegestaan, wanneer vooraf schriftelijke toestemming van de auteurs en makers van de beelden is verkregen.

Privacy

De content op de site wordt zorgvuldig geselecteerd. Wie meent dat de site desondanks inbreuk pleegt op zijn of haar privacy, kan dat melden via info@aannemersbedrijfeikenaar.nl">info@aannemersbedrijfeikenaar.nl. Het probleem wordt dan zo snel mogelijk verholpen.

Linken naar deze site

Gebruikers van de website van Aannemersbedrijf Eikenaar zijn vrij om een link aan te brengen tussen deze en de eigen site. Op te nemen link: http://www.aannemersbedrijf eikenaar.nl/. Stuur bij vragen een e-mail naar info@aannemersbedrijfeikenaar.nl">info@aannemersbedrijfeikenaar.nl.

Verantwoordelijkheid gebruiker

Gebruik van informatie die via deze website is verkregen, is voor verantwoording van de gebruiker. Aannemersbedrijf Eikenaar kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade door eventuele onvolledige of onjuiste informatie die is gevonden via deze website, of via externe websites die gelinkt zijn aan deze site.

© Aannemersbedrijf Eikenaar 2010.