Uw restauratieproject

Bij panden met historische of andere bijzondere waarde moeten het oorspronkelijke karakter en uiterlijk bewaard blijven. Daarnaast mag het pand met modern comfort verbeteren. Dit vraagt gedegen vakmanschap en zorgvuldige afwegingen tijdens het hele restauratieproject.

Restauratie en onderhoud

Aannemersbedrijf Eikenaar heeft de mensen in huis om uw restauratieproject te begeleiden en het restauratiewerk vakkundig uit te voeren. Op basis van de plannen worden begroting en offerte gemaakt.
Onderhoud is het behoud van panden en gebouwen. Eikenaar doet ondermeer regelmatig onderhoudswerk voor de gemeente Zwolle.

Indruk van restauratieprojecten door Aannemersbedrijf Eikenaar

Restauraties door Aannemersbedrijf Eikenaar

Restauratie jaren-dertig woning

Restauratie jaren 30 woning

PROJECTOMSCHRIJVING:

Aannemersbedrijf Eikenaar is in samenwerking met Morphique Architecten in mei gestart met de volledige modernisering van een jaren 30 woning in het Veerallee kwartier. Tevens wordt er een aanbouw geplaatst aan de achterzijde van de woning, hierin wordt een grote woonkeuken gerealiseerd. De bestaande stalen kozijnen worden vervangen door houten kozijnen, uiteraard voorzien van isolatieglas. Er is veel aandacht voor detaillering in de afwerking.

Locatie: Zwolle