Rudi Eikenaar

Rudi Eikenaar werkt sinds 1986 in het aannemersvak. Aannemersbedrijf Eikenaar is 1997 door hem opgericht. Het bedrijf groeit gestaag. Begonnen als eenmansbedrijf, nu acht medewerkers in vaste dienst.

Rudi Eikenaar vaste aanspreekpersoon

‘Persoonlijk contact met de klant vind ik belangrijk. In het bedrijf ben ik zelf de vaste aanspreekpersoon voor alle opdrachten. Dat houdt het voor opdrachtgevers overzichtelijk. Ik houd van open en eerlijke informatie en dat geldt ook voor mijn medewerkers. Wij horen dat onze klanten dat waarderen. En afspraak is afspraak. Op tijd zijn, je aan de planning houden, binnen de budgetten blijven. En de bouwplek netjes achterlaten. Een bouwproces kan voor hetzelfde geld prettig verlopen’.

Aannemer Eikenaar: overeenkomst bouwen en sport

‘Bouwen is teamwerk, net als veel sporten. Je zet met elkaar een goed resultaat neer’. In het bedrijf van Rudi Eikenaar zijn vakkundigheid en motivatie kenmerkend voor alle medewerkers. In de loop van de jaren is zo ook een groep vaste onderaannemers geselecteerd; voor ondermeer grondwerk, installatiewerk, stucwerk, metselen en tegelzetten.