Uw verbouwing

Een verbouwing kan bestaande panden aanzienlijk verbeteren. Bijvoorbeeld meer ruimte, een gunstiger indeling, betere toegankelijkheid of lager energieverbruik. Voordat u aan een verbouwing begint, maakt u de nodige afwegingen. Vakkundig advies bij uw verbouwingsplannen helpt u goede keuzes te maken.

Voorbereiding en uitvoering verbouwing

Aannemersbedrijf Eikenaar adviseert bij verbouwingsplannen. Ook de voorbereiding en uitvoering van uw verbouwing kan Eikenaar voor u verrichten. Gedeeltelijk of volledig. Op basis van de plannen maakt uw aannemer een begroting en offerte. Eikenaar organiseert op uw verzoek ook het tekenwerk en kan bouwvergunningen voor u aanvragen.

Indruk van verbouwingsprojecten door Aannemersbedrijf Eikenaar

Verbouwingen door Aannemersbedrijf Eikenaar

Verbouwing woonhuis eikenaar Verbouwing woonhuis eikenaar

Verbouw woning Spoolde

PROJECTOMSCHRIJVING:

Aannemersbedrijf Eikenaar heeft voor een particuliere opdrachtgever een bestaande woning (helft van 2 onder 1 kap) uitgebouwd met een woonkeuken. De bestaande garage is vervangen voor een volledig geisoleerd bijgebouw met een dakkapel op de verdieping.

Locatie: Zwolle

opbouw voor bewoning

Herstel uitgebrande woning Schelle

PROJECTOMSCHRIJVING:

In het voorjaar 2014 is een woning in Schelle uitgebrand. De woning is volledig gestript, alle beschadigde materialen zijn verwijderd. De opbouw is helemaal opnieuw opgezet, alles in de woning is vernieuwd, alleen de bestaande aanbouw was onbeschadigd.

Locatie: Zwolle

Verbouwing winkelpand nieuw eikenaar Verbouwing winkelpand oud eikenaar

Verbouw winkelpand Diezerpoortenplas

PROJECTOMSCHRIJVING:

Aannemersbedrijf Eikenaar heeft samen met de opdrachtgever en Morphique Architecten een bestaand winkelpand waarin Dynabyte was gevestigd omgebouwd tot een luxe heren modezaak Beermann / DPP1820. De gevel is teruggebracht naar de stijl van de jaren 30. Het pand is hiermee een aanwinst geworden voor de Diezerpoortenplas!

Locatie: Zwolle

Erker aanbouw eikenaar

Verbouwing: Erker aanbouw

PROJECTOMSCHRIJVING:

Aannemersbedrijf Eikenaar heeft ervaring met kleine en grote opdrachten. Zoals te zien op deze foto heeft Aannemersbedrijf Eikenaar deze particuliere woning voorzien van een erker. Hierdoor is de woonkamer van deze woning een stuk ruimer geworden en heeft deze een mooie licht inval gekregen.

Locatie: Zwolle

Verbouwing woonhuis eikenaar Verbouwing woonhuis eikenaar

Verbouwing: Nieuw geisoleerd dak Frankhuis

PROJECTOMSCHRIJVING:

Aannemersbedrijf Eikenaar heeft het bestaande ongeisoleerde dak van een woonboerderij in Frankhuis voorzien van isolatie en nieuwe pannen. Het wooncomfort is hiermee aanzienlijk verhoogd en de woonboerderij heeft een prachtige uitstraling gekregen door de goede keuze van de nieuwe pannen.

Locatie: Zwolle