Aannemersbedrijf Eikenaar BV official dealer van Aanbouwfabriek

Eikenaar officieel partner van aanbouwfabriek

Aanbouwfabriek is dé expert voor hoogwaardige uitbouwen voor woningen vanaf 1960.  Ze worden deskundig gebouwd door een netwerk van betrouwbare lokale aannemers. Aannemersbedrijf Eikenaar BV is een officiële partner van Aanbouwfabriek.

Direct kosten aanbouw bereken
AanbouwFabriek zorgt ervoor dat uw verbouwing makkelijk en transparant verloopt. Dat begint bij de offerte. Die kunt u gemakkelijk online aanvragen. Binnen één uur ontvangt u reactie met een all-in offerte per mail.

Uniek in Nederland: stabiliteitswaarborg
Als enige in Nederland biedt Aanbouwfabriek het Stabiliteitswaarborg ©. Dat houdt in dat funderingsadvies, constructieberekeningen, sonderingen en stabiliteitsonderzoek altijd in de prijs zijn inbegrepen. Zo weet u zeker dat er constructief goed en veilig gebouwd wordt.

Persoonlijk advies verbouwing
Als officiële partner van AanbouwFabriek komt Aannemersbedrijf Eikenaar BV bij u langs op locatie om u vrijblijvend advies te geven. We inventariseren uw wensen en meten alles op. Zo bent u er zeker van dat de aanbouw perfect bij uw huis past.

Gegarandeerd vakmanschap
Onze vakmensen bouwen de door uw gewenste aanbouw. Dat doen ze met oog voor detail en kwaliteit. En door het unieke Stabiliteitswaarborg bent u er zeker van dat alles goed en veilig gebeurt.

Uw uitbouw in 20 dagen klaar
Ontspan en laat onze professionals doen waar ze goed in zijn. In 20 dagen is de aanbouw woonklaar en kunt u genieten van uw nieuwe leefruimte.

Vraag een offerte op maat aan >