Betimmering bedrijfswagen

Aannemersbedrijf Eikenaar voert al vele jaren Bedrijfswagen betimmering uit. Voor veel ondernemers is de bedrijfswagen hun kantoor, hier bevindt zich al het bouwmateriaal en gereedschap. Een goede opbergruimte waar alles veilig vast ligt en snel te vinden is, scheelt veel tijd. Een betimmerde bedrijfswagen inrichting op maat is een specialisatie van aannemersbedrijf Eikenaar.

Ondertussen hebben we de betimmering voor een paar honderd bussen op onze naam staan, van schilders en grondwerkers tot elektriciens en tegelzetters. In overleg hebben wij voor elk opbergprobleem een oplossing op maat!

PROJECTEN

Nieuwbouw woning met kelder

NIEUWBOUW: WONING

CATEGORIE: NIEUWBOUW

Medio 2018 wordt door Aannemersbedrijf Eikenaar BV gestart met de bouw van een nieuwe woning, voorzien van een kelder met in de kelder een zwembad.

VERBOUWING: RESTYLING WONING

CATEGORIE: VERBOUWING

Volledig restylen van een bungalow, merendeels aan de buitenzijde en realiseren van een veranda. Woning is voorzien van andere dakpannen, meerdere dakramen.

De gevels zijn gestuct en geschilderd. De entree is volledig gewijzigd. De woning heeft een frisse en moderne uitstraling gekregen.

Volledige verbouwing/renovatie bungalow