OVER ONS

Wij zijn een allround aannemersbedrijf met 17 mensen in dienst. Voor uitvoering van onder andere installatiewerkzaamheden, stucadoors- en tegelwerkzaamheden hebben wij een vast team van gespecialiseerde onderaannemers. Korte lijnen, duidelijke afspraken, dat is onze sterkte!

Voor nieuwbouw,  verbouw, renovatie, onderhoud en restauratie stelt u terecht eisen aan uw aannemer. Het betekent voor u een investering voor langere tijd. Wij verkennen met u de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Bouwkundig tekenwerk, aanvragen en begeleiding van uw bouwvergunning bij de gemeente voeren wij voor u uit.

Binnen onze opdrachtgevers bevinden zich particulieren, gemeenten, instellingen en bedrijven. Onze werkzaamheden lopen uitéén van het plaatsen van een dakraam, tot het realiseren van een nieuwe woning of bedrijfspand.

Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen om uw plannen te bespreken! Dit kan telefonisch of via het contact formulier op deze website. Wij helpen u graag.

Onze sterke punten:

Ons bedrijf bestaat inmiddels meer dan 25 jaar.
Ons bedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant.
Ons bedrijf leidt mensen op via het Erkend Leerbedrijf
Ons bedrijf heeft het veilig werken certificaat VCA*
Ons bedrijf is partner van Stichting Present Zwolle en Stichting Red een Kind
Korte lijnen, duidelijke afspraken, dat is onze sterkte!

Rudi Eikenaar

Rudi Eikenaar werkt sinds 1986 in het aannemersvak. Aannemersbedrijf Eikenaar is 1997 door hem opgericht. Het bedrijf groeit gestaag. Begonnen als eenmansbedrijf, nu 17 medewerkers in vaste dienst.

Rudi Eikenaar vaste aanspreekpersoon

‘Persoonlijk contact met de klant vind ik belangrijk. In het bedrijf ben ik zelf de vaste aanspreekpersoon voor alle opdrachten. Dat houdt het voor opdrachtgevers overzichtelijk. Ik houd van open en eerlijke informatie en dat geldt ook voor mijn medewerkers. Wij horen dat onze klanten dat waarderen. En afspraak is afspraak. Op tijd zijn, je aan de planning houden, binnen de budgetten blijven. En de bouwplek netjes achterlaten. Een bouwproces kan voor hetzelfde geld prettig verlopen’.

SPECIALISATIES

VERBOUWING & RENOVATIE

Aannemersbedrijf Eikenaar realiseert verschillende soorten verbouwingen en renovaties: van het uitbreiden van het leefoppervlakte tot een lager energiegebruik en alles ertussenin.

LEES MEER >

NIEUWBOUW

Van idee tot uitvoering. Aannemersbedrijf Eikenaar bouwt jouw ideale woning of bedrijfspand. Hierbij nemen wij graag jouw zorgen uit handen.

LEES MEER >

BETIMMERING BEDRIJFSWAGENS

Maak je bedrijfswagen of bestelauto efficiënter met een inrichting op maat.

LEES MEER >

RESTAURATIES

Met behoud van het uiterlijk en karakter van monumentale panden, verbouwen wij de gewenste onderdelen. Modern comfort in een historisch pand.

LEES MEER >