Laatste nieuws

Aannemersbedrijf Eikenaar 25 jaar!

Vandaag precies 25 jaar geleden heb ik mij ingeschreven bij de kamer van koophandel in Zwolle als Aannemersbedrijf Eikenaar.
Vandaag mocht ik genieten van een gezamenlijk ontbijt aangeboden door alle medewerkers . Allen Hartelijk Dank. Morgen vieren we feest.

Lees meer op LinkedIn >

Aannemingsbedrijf Pellinkoft BV draagt werkzaamheden over aan Aannemersbedrijf Eikenaar BV

Ingaande 1 januari 2018 zullen onze medewerkers en activiteiten worden overgedragen aan Aannemersbedrijf Eikenaar BV in Zwolle.

Hierin hebben wij een weloverwogen keuze gemaakt en we hebben er vertrouwen in dat Aannemersbedrijf Eikenaar BV u dezelfde service en vakmanschap zal bieden zoals u van gewend bent.

Lees het volledige persbericht >

Aannemersbedrijf Eikenaar is partner van Stichting Present Zwolle.

Aannemersbedrijf Eikenaar BV is al meerdere jaren nauw betrokken bij Stichting Present Zwolle. Op deze manier is Aannemersbedrijf Eikenaar BV maatschappelijk betrokken en slaat het bruggen in de regio Zwolle.

Stichting Present Zwolle is per 10 april 2003 opgericht en de werkzaamheden als stichting
zijn per die datum gestart. De Stichting heeft als doelstelling om zonder winstoogmerk een brug te slaan tussen mensen die willen geven en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Meer informatie >

Aannemersbedrijf Eikenaar BV partner van Stichting Red een Kind

Aannemersbedrijf Eikenaar BV is nauw betrokken bij Stichting Red een Kind.
Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede en verbindt hen met mensen in Nederland. De beste plek voor kinderen om op te groeien is thuis, bij hun eigen familie en in hun eigen dorp. Daarom werkt Red een Kind met hele dorpen tegelijk. Dat doet de stichting in verschillende landen in Aziƫ en Afrika.

Red een Kind helpt gezinnen met het vergroten van hun inkomsten en het bouwen van sterke netwerken. Zo kunnen gezinnen hun eigen leefomstandigheden verbeteren. Red een Kind werkt samen met christelijke, lokale partnerorganisaties.

Meer informatie >