Nieuwbouw woningen & kantoren

Voor een nieuwbouw project ben je bij ons aan het juiste adres. Wij realiseren een woning of kantoorruimte die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Bij aannemersbedrijf Eikenaar kunnen wij jouw nieuwbouwproject van ontwerp tot en met de oplevering uitvoeren.

Ons team bestaat uit zeventien vaste medewerkers en een groep specialisten op afroep. Zo bieden wij voor elke klus de juiste specialisten!

Je kunt bij ons rekenen op deskundig advies, heldere communicatie en korte lijnen. Zodra de plannen duidelijk zijn, maken wij een offerte en begroting voor je op.

Ontwerp en planning

De eerste stap bij een nieuwbouw project is het in kaart brengen van jouw wensen. De door jou ingeschakelde architect geeft samen met ons advies over de indeling, materialen, kosten en het tijdsbestek. Voor een nieuwbouwwoning moet je rekening houden met een tijdsbestek van minstens een jaar, van de tekening tot aan de oplevering.

De architect gaat vervolgens met jouw wensen aan de slag om een ontwerptekening op maat te maken. Geven jullie groen licht voor het bouwontwerp, dan maken wij de bouwtekening.

Voor de start van de bouw vragen wij de benodigde vergunningen op bij de gemeente en selecteren wij de juiste vakmensen voor de bouw van de woning of het kantoorpand.

De werkvoorbereider bestelt de materialen voor de fundering, vloeren en muren van de woning.

Ruwbouw

In deze fase storten de bouwvakkers de fundering en plaatsen zij de vloeren. Het idee van een huis komt al iets meer in zicht wanneer ook de muren overeind staan. Tijdens de ruwbouw wordt de isolatie verzorgd en de kap op het dak geplaatst.

Eikenaar verzorgt tijdens de hele bouw de planning en de aansturing van de bouwvakkers en specialisten. Wij zorgen voor de naleving van de gezondheids- en veiligheidsregels tijdens de bouw. Als laatst is het ook de taak van een aannemer om risico’s met betrekking tot het bouwproces op tijd te signaleren en het plan hier eventueel op aan te passen.

Bij Eikenaar werken wij oplossingsgericht en streven wij er naar om elk probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Afbouw

Bij de afbouw gaat het om de praktische en technische aankleding van het huis. De binnenwanden worden geplaatst, het leidingwerk en de elektriciteit aangesloten, de keuken en badkamer meubels geplaatst.

Oplevering

En dan is daar eindelijk hét moment aangebroken: de oplevering van jouw nieuwbouw project! Je ontvangt van ons de sleutel en dan kan de verhuizing beginnen.

Het allerbelangrijkste: wij nemen jouw bouwzorgen uit handen!