Voorbereiding renovatie

Aannemersbedrijf Eikenaar adviseert u vakkundig bij de vele mogelijkheden voor renovatie. Op basis van de plannen maakt uw aannemer een begroting en offerte. De uitvoering van uw renovatieproject kan Aannemersbedrijf Eikenaar gedeeltelijk of volledig voor u verrichten.

Bestaande panden knappen enorm op van vakkundige en duurzame renovatie. Denk aan constructiewerk, energievoorzieningen, isolatie en ventilatie, sanitair, vloeren, plafonds, wanden, ramen en deuren. Door goed uitgevoerde renovatie nemen gebruiksgenoegen, comfort èn waarde van uw huis of zakelijke pand toe.

PROJECTEN

NIEUWBOUW: WONING

CATEGORIE: NIEUWBOUW

Medio 2018 wordt door Aannemersbedrijf Eikenaar BV gestart met de bouw van een nieuwe woning, voorzien van een kelder met in de kelder een zwembad.

VERBOUWING: RESTYLING WONING

CATEGORIE: VERBOUWING

Volledig restylen van een bungalow, merendeels aan de buitenzijde en realiseren van een veranda. Woning is voorzien van andere dakpannen, meerdere dakramen.

De gevels zijn gestuct en geschilderd. De entree is volledig gewijzigd. De woning heeft een frisse en moderne uitstraling gekregen.

Volledige verbouwing/renovatie bungalow